Oppskrifter

Fra Rørvik får du ikke bare de beste råvarene og produktene, men også fantastiske kokker.

Vi er heldige og har fått Thomas Borgan og Andreas Holmboe med på laget for å utvikle gode og spennende oppskrifter for oss. Thomas og Andreas har gjort seg godt bemerket både lokalt og internasjonalt, og er to av mange fantastisk flinke kokker som er utdannet ved Restaurant- og matfaglinjen til Ytre Namdal videregående skole (YNVS).


Thomas Borgan

Thomas Borgan fra Rørvik er en av Europas aller beste kokker.

Thomas tok sin utdanning ved YNVS og lærlingetida ved Britannia hotell i Trondheim. Han har bygd sin karriere videre ved å jobbe på gourmetrestauranter som Palace Grill i Oslo, Restaurant 5 bord og Bølgen og Moi i Trondheim, samt i verdensmetropolen New York.

I 2011 ble han kåret til årets sjømatkokk, og i de to følgende årene vant han både NM og Nordisk kokkemesterskap. Dette første han til EM i 2015 der han tok første plass og ble kåret til Europas beste kokk. Han deltok videre i VM i 2016 der han tok en sterk fjerdeplass.

I dag har han mer fokus på nye muligheter i sin daglige jobb enn mesterskap. Han driver og eier Kontrast Catering i Trondheim som blant annet drifter 2 cafeer og 1 restaurant på Sverresborg og Ringve museet i Trondheim.

Sammen med Borgan har vi fått laget et oppskriftshefte med moderne tradisjonsmat. Målet er å inspirere dere til å bruke våre produkter og råvarer sammen med nye spennende smaker.

Les mer om vår kokk i mesterklasse her


Andreas Holmboe

Andreas Holmboe er fra Ottersøy i Nærøy og en fantastisk kokk på Rørvik.

Andreas tok sin utdanning ved kokkelinja ved YNVS, og var lærling ved luftkrigsskolen i Trondheim. Videre jobbet han som kokk ved Britannia i Trondheim fram til han flyttet hjem til Rørvik og startet som kjøkkensjef på Restaurant Norveg i 2010.

I 2017 åpnet han sammen med sine medeiere «64 Grader Nord» som er en ny bistro restaurant i havnesenteret på Rørvik. Andreas er kjøkkensjef på restauranten og har flere dyktige lokale kokker med seg på laget der de baserer sine retter på lokale råvarer.

Andreas har komponert noen gode hverdagsoppskrifter med våre fiskematprodukter som er tilgjengelig her på våre nettsider.