Stekt storball i rømmesaus med gulrot, oliven, poteter, hvit asparges og gressløk

Lokal festmat til hele familien - så godt og så enkelt!

Ingredienser
STORBALL OG RØMMESAUS
1 pk storball
1 pk rømme
1 sitron
Slik gjør du

Stek storball i en blanding av smør og olje i 10 minutter, vend hele tiden. Tilsett rømme på slutten av stekingen. Kok opp og smak til med salt og sitronsaft.

 

 
TILBEHØR
20 oliven
8 hvit asparges
10 poteter
Gressløk
Gulrot

Skrell hvit asparges og gulrot. Begge delene kokes i saltet vann, aspargesen i 6 minutter og gulroten i ca 10 minutter. Potetene kokes i saltet vann til de er møre. Hele retten toppes med gressløk og skivet oliven.

 

 


 

Oppskrift utviklet av Thomas Borgan

 

 

 


      Oppskrift utviklet av Thomas Borgan