Nyheter

Vandsøyadagen og Skreifestivalen 2015

Årets skreifestival nærmer seg! I år er festivalen fra 19-22.mars, og det er et innholdsrikt program fra start til slutt.

Vandsøyadagen

Fredag 20.mars er det den årlige Vandsøyadagen. Dette er dagen da vi åpner mottaket vårt og ønsker alle velkommen til å se et ekte fiskevær i full drift. Dere får et ekte og tett innblikk i hverdagen på et fiskemottak.

Skreifestivalen arrangerer tur til Vandsøya fra Kjønsøyvågen fra kl 13 og utover. For mer informasjon og booking av plass, gå inn på følgende link http://skreifestivalen.no/program/vandsoya-dag/

Vi anbefaler alle å være tidlig ute med å booke seg plass, da det er begrenset plasser og det har vært utsolgt de siste årene!

Alle er hjertelig velkommen!

Fiskarbondens Marked

Lørdag finner dere oss på Fiskarbondens Marked midt i Rørvik fra kl 10-15. Her blir det salg av skrei, lever og rogn. Prisen for skrei denne dagen er kun kr 30 pr kg! Vi vil også ha smaksprøver og selge våre prisvinnende fiskematprodukter.

Vi håper alle tar seg turen!

For resten av programmet under Skreifestivalen gå til følgende link http://skreifestivalen.no/program/

Vi vil spesielt anbefale konsert med Vidar Johnsen fredag kveld - en perfekt avslutning på dagen etter en unik opplevelsestur til Vandsøya!

Vi vil også anbefale alle å ta turen på restaurantkveld på Norveg. Her blir det servert nydelig mat der flere retter er basert på råvarer fra Rørvik Fisk.

VELKOMMEN TIL SKREIFESTIVALEN 2015!