Nyheter

Besøk av prisbelønt kokk – Opptak til TV-program utenfor Rørvik FiskematFredag 1.september rigget rocker og prisbelønt kokk, Lars Erik Vesterdal, seg til utenfor Rørvik Fiskemat AS, for å gjøre opptak til TV-programmet «Kort & Godt» som sendes på Trønder-TV (og YouTube). Sammen med seg, hadde han medmusikant og «hobbykokk» Robert Mære. De to utgjør en herlig duo, som i det siste har fått flere seere, som liker konseptet deres og som blir inspirert av det de får lagd av gode, kortreiste råvarer!

Med Nærøysundet og Nærøysund-brua som bakgrunn, gjorde de flere opptak den fredagen og lørdagen (1. og 2.september).

Torsdagen før de rigget seg til for opptak, var de ute å prøvde fiskelykken sammen med en lokal sjarkfisker, for så å besøke fiskemottaket «Nordbruket», på Rørvik Fisk, for å ta med seg ferske råvarer for bruk under innspilling. Det første som sto på menyen var breiflabb, med rustikt tilbehør! Nydelig!

«Kort & Godt» er et program, hvor disse to livlige karene, Lars Erik og Robert, tar for seg lokale råvarer på stedet de tar opptak, og tilbereder nydelige retter på et opprigget utekjøkken, i ulike omgivelser! Vi kunne ikke vært mer enig, med at de rigget seg til på den beste plassen, for å få Rørviks nydeligste bakgrunn for opptakene sine disse dagene!

Foruten om RØRVIK sine råvarer, ble det også levert råvarer fra andre lokale produsenter, som Vesterdal tryllet frem til deilige retter!

Opptakene fra Rørvik, kommer på Trønder-TV en gang før jul!
Trønder-TV er en regional TV-kanal som setter sammen trønderske program til en 3-timers sending. Trønder-TV kan sees på TV via Altibox, RiksTV, Telenor kabel og Get. I tillegg kan enkelt-program sees på YouTube, vår FB-side og på trondertv.no.
Trønder-TV AS - Næringsforeningen i Værnesregionen (nivr.no)

Rørvik Fisk og Rørvik Fiskemat takker Lars Erik Vesterdal og Robert Mære for hyggelig besøk – og ønsker duoen velkommen tilbake til Rørvik!

Vi gleder oss til å se opptakene, og til å selv prøve ut de ulike rettene de tryllet frem!