Nyheter

Trøndersk Matfestival 20233. – 5.august var RØRVIK representert i Namdalsteltet under Trøndersk Matfestival i Trondheim!

På åpningsdagen torsdag, ble standen vår besøkt av masse trivelige og matglade mennesker fra start til slutt.

Vi solgte over 600 fiskekaker på gaffel på to timer, og når vi avsluttet den første dagen, hadde vi solgt 2000 fiskekaker!!

Det ble serverte smaksprøve på røykalaksen vår – med mange gode tilbakemeldinger på både smak og kvalitet!

Vi hadde med de fleste fiskeproduktene våre under festivalen, og allerede på fredagen ble vi utsolgt for enkelte produkt.

Med god støtte fra lokale helter på Rørvik og en fantastisk flott gjeng på jobb på Fiskematen, fikk vi organisert og fraktet nedover mer varer, slik at vi også på lørdagen kunne selge våre populære fiskeprodukt til våre besøkende!

Etter 3 flotte dager på festivalen, med masse trivelige mennesker innom standen vår, solgte vi til sammen 5000 fiskekaker på gaffel, og vi kunne reise hjem uten et eneste produkt igjen – alt vi hadde med ble solgt ut!

Vi ønsker å takke alle som kom innom standen vår i løpet av de 3 dagene, og alle fine tilbakemeldinger vi fikk på produktene våre.

Vi gleder oss til neste år, for nok en fantastisk festival, med god stemning i Namdalsteltet, sammen med våre nabobedrifter rundt om i Namdalen!

Sees til neste år!