Under Skreifestivalen hadde vi gleden av å arrangere Pop-up restaurant med Thomas Borgan. Det ble en fantastisk opplevelse fra start til slutt.
Forberedelsene startet med stjernekokk Thomas Borgan og dyktige elever fra restaurant og matfag ved YNVS. Elevene fra YNVS var med i hele prosessen fra forberedelse til servering. De fikk også gode tips innen kokkefaget fra forbildet Thomas Borgan. En unik mulighet og til stor inspirasjon for elevene.
Gjestene, som var så heldige å fikk skaffet seg plass på den eksklusive restaurantkvelden var intet mindre imponerte enn elevene. Vi i Rørvik Fisk er stolte over å kunne bidra til å løfte frem skreien på denne gourmetkvelden, samtidig som vi kan bidra til inspirasjon og rekruttering til kokkefaget.
Skrei er en utmerket råvare som ble feiret 3 dager til ende under årets festival. Fersk skrei, lever og rogn ble solgt med høy frekvens under Fiskarbondens Marked på lørdag formiddag.
Vi gleder oss allerede til neste festival!