Nyheter

Trøndersk matfestival 2024



Årets utgave av trøndersk matfestival gikk av stabelen 1.-3. august i strålende sommervær! Trondheim myldret av matglade og skuelystne folk og vi hadde til vår store glede et enormt godt besøk i vår stand. Som en del av Namdalsteltet og Visit Namdalen sto vi sammen med lokale ildsjeler og entrepenører fra Baxt Lierne, Brattlia Mat og Kultur, Gammel Erik, LiVerten, Li-snadder, Toddum Gårdsysteri, Segelsund, Rokkens Gårdsprodukter og Tyldum Gårdsbakeri – en herlig og inspirerende gjeng med et mangfold av gode produkter og ideer.

Tradisjon tro solgte vi kassevis av fiskekaker på gaffel – 5000 i tallet – og også som en del av tradisjonen hadde vi stekehjelp fra ordfører i Nærøysund, Amund Hellesø. Nytt av året var imidlertid at Hellesø introduserte oss og fiskekaka vår for statsminister Jonas Gahr Støre, og etter et godt jafs konstaterte han at - RØRVIK fiskekake fikk seks på hans terning! En tilbakemelding vi virkelig er stolte av. Men en kanskje enda mer herlig tilbakemelding kom fra den lille gutten på benken ved siden av steketakka, som banka med gaffelen i bordet og utbasunerte «meire feskak, meire feskak»!

Årets store bestselger var vårt produkt Storball med løk og hakk i hæl fulgte Rørvikburgern samt de røkte laksevariantene våre. Når du tilbyr en smaksprøve og du barer hører «mmm» i fra mottaker, ja da blir du stolt av å presentere RØRVIK.

Til slutt må vi rette en stor takk til alle dere som kom innom og slo av en prat! Det er altså ingenting som er mer trivelig enn å «jåssa» litt om god fiskemat og lokale helter.