Nyheter

ER DU VÅR NYE MEDARBEIDER? VI HAR 2 SPENNENDE LEDIGE STILLINGER

As Rørvik Fisk & Fiskmatforretning ble etablert i 1927 og er et konsern bestående av selskapene Rørvik Fisk AS, Rørvik Fiskemat AS, Rørvik Fisk Kystmijø AS og AS Aqua. Kontor- og produksjonslokalene er i Rørvik sentrum. Konsernet sysselsetter ca. 45 ansatte.  

ADMINISTRASJONSMEDARBEIDER

Vi søker etter en motivert og engasjert medarbeider som vil bli en del av vårt team i administrasjonen. Arbeidsoppgaver vil omfatte ansvar, oppfølging og utvikling av vår intern- og egenkontroll, samt ansvarlig representant ved ulike offentlige tilsyn hos bedriften. Stillingen vil også omfatte en del andre administrative oppgaver som fordeles mellom vårt administrasjonsteam.

Vi ser etter en person med evne til å holde oversikt og orden i flere oppgaver samtidig. Evne til å jobbe selvstendig, samtidig være god på informasjonsdeling og kommunikasjon med øvrige i bedriften. Evner å sette seg inn i systemer og regelverk. Høy arbeidsmoral og pågangsmot. Godt humør

 

Det er en fordel om du har utdanning på bachelor-nivå, men ikke et krav. Det er fordel med erfaring fra lignende arbeid, samt en interesse for og erfaring fra fiskerinæringen

Vi tilbyr fast ansettelse i 100% stilling. Lønn etter avtale.

Søknadsfrist 14. Mars

CV og søknad sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For spørsmål angående stillingen kontakt Ingvill Eriksen 94892689 eller Kenneth Hartvigsen 900 84 903

INDUSTRIMEKANIKER RØRVIK FISKEMAT

Vi søker etter deg som har de rette egenskapene til å ha ansvar for service og vedlikehold av vår maskinpark hos Rørvik Fiskemat.

Kvalifikasjoner

  • Grunnleggende elektroforståelse
  • Fagbrev er en fordel
  • Teknisk innsikt
  • Relevant erfaring

Personlige egenskaper

  • Strukturert og nøyaktig
  • Selvstendig
  • Positiv og løsningsorientert
  • Stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
  • God kommunikasjonsegenskaper på norsk eller engelsk

Vi tilbyr spennende og varierte arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø.

Lønn etter avtale.

Ved spørsmål, ta kontakt med Øivind Pettersen på telefon 916 18 339

Søknad med CV sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.